EMN događanja u Hrvatskoj

U Zagrebu održan 8. sastanak Nacionalne migracijske mreže
Dana 22. studenog 2019. godine u Zagrebu održan je osmi po redu Sastanak Nacionalne migracijske mreže na kojem su sudjelovali predstavnici osamnaest institucija i organizacija.
Održan 13. sastanak Nacionalne migracijske mreže
Dana 16. prosinca 2022. godine u Zagrebu održan je trinaesti po redu sastanak Nacionalne migracijske mreže i panel rasprava pod nazivom „Tražitelji međunarodne zaštite i tržište rada“.
Edukacija nacionalnih stručnjaka za povratak (REG)
Dana 20. i  21. studenog  2019. godine u Mariji Bistrici, u sklopu aktivnosti Europske migracijske mreže, održana je edukacija nacionalnih stručnjaka za povratak.
U Zagrebu održan 7. sastanak Nacionalne migracijske mreže
11.6.2019. u Ministarstvu unutarnjih poslova Republike Hrvatske, Ravnateljstvu policije održan je, sedmi po redu, sastanak Nacionalne migracijske mreže na kojem su sudjelovali predstavnici osamnaest institucija i organizacija
U Rijeci održan 6. sastanak Nacionalne migracijske mreže
Dana 23. studenog u Rijeci je održan šesti po redu Sastanak Nacionalne migracijske mreže na kojem su sudjelovali predstavnici četrnaest institucija i organizacija. Sastanak je organizirala EMN Nacionalna kontaktna točka za RH u cilju omogućavanja kontinuirane razmjene informacija i novosti vezanih uz azil i migracije, među relevantnim dionicima.
O dijaspori na prvoj Nacionalnoj konferenciji EMN Nacionalne kontaktne točke za Hrvatsku
Kako se dijaspore mogu uključiti u razvoj zemalja podrijetla? – pitanje je koje je raspravljano 22. listopada u Dubrovniku, na prvoj godišnjoj Konferenciji EMN Nacionalne kontaktne točke za Hrvatsku.
Peti radni sastanak Nacionalne migracijske mreže za Republiku Hrvatsku
Dana 22. svibnja 2018. godine u Trakošćanu održan je peti radni sastanak Nacionalne migracijske mreže.
Četvrti radni sastanak Nacionalne migracijske mreže za Republiku Hrvatsku
EMN Nacionalna kontaktna točka za Hrvatsku organizirala je četvrti sastanak Nacionalne migracijske mreže 1. prosinca 2017. godine u Zagrebu.
Azerbajdžansko izaslanstvo posjetilo Središnji državni ured za Hrvate izvan RH u Zagrebu
Izaslanstvo Azerbajdžana posjetilo je Središnji državni ured za Hrvate izvan RH u Zagrebu tijekom studijskog posjeta Državne migracijske službe Republike Azerbajdžana Republici Hrvatskoj, a koji se održavao od 19. do 22. rujna 2017. godine. Posjet je omogućila hrvatska EMN Nacionalna kontaktna točka u suradnji s EMN Nacionalnom migracijskom mrežom.
Treći radni sastanak Nacionalne migracijske mreže za Republiku Hrvatsku
Dana 12. lipnja 2017. godine u Zagrebu održao se treći radni sastanak Nacionalne migracijske mreže. Događanje je organizirao hrvatski ured Međunarodne organizacije za migracije, koji djeluje kao Nacionalna kontaktna točka Europske migracijske mreže u Hrvatskoj, u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova.